Rólunk

Prémium minőségű, természetes alapanyagokból készült, natúr bőrápolási kozmetikumaink kíméletesen és kiváló hatékonysággal biztosítják a megfelelő ápolást, hidratálást és regenerálást bőröd számára.

Fõként természetes, növényi alapanyagokból készült bõr- és környezetbarát termékeinkkel hosszútávon támogatjuk bőröd szépségének és egészségének megőrzését.

Különösen fontos számunkra az állatok és a természet védelme, így termékfejlesztési és előállítási folyamataink mind állatkísérletektől mentesek és környezetkímélőek. Termékeink nem tartalmaznak parabéneket, melyek a szervezetben elraktározódva megzavarnák a hormonháztartást. Ezenkívül a bőr élettani folyamatait gátló, a méregtelenítést akadályozó kőolajszármazékokat sem tartalmaznak kozmetikumaink.

A parabének helyettesítésére minimális mennyiségben phenoxyetanolt használunk, amely bizonyítottan hatékony és biztonságos kozmetikai tartósító.

Profi szakemberekből álló termékfejlesztő csapatunk tudásuk legjavát adta bele, hogy vásárlóink igényeit a lehető legmagasabb színvonalon elégítsük ki. Test-, arc- és kézápolási termékeinkkel megoldást ajánlunk a különböző bőrtípusok ápolására, a száraz, zsíros, érett, érzékeny bőrűek és a gyakori bőrproblémákkal rendelkezők számára is. 

Találd meg a hozzád illő készítményt, és kényeztesd bőrödet kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készült Lil’Rose kozmetikumokkal.