Blog

Tippek, tanácsok, érdekességek tőlünk bőrünk ápolásáról, életmódról, egészségről, környezettudatosságról és mindenről, amiről erős és öntudatos nők olvasnak.

Kövessetek minket híreinkkel és nyereményjátékainkkal kapcsolatban is!

Az A-vitaminról valószínűleg mindenkinek az ugrik be elsőre, hogy a szemünk egészségéhez járul hozzá. Azonban nem csak a szemünknek teszünk jót vele, ha kellő mennyiséget viszünk be belőle a szervezetünkbe – az A-vitamin kell, hogy egészséges legyen többek között a csontszövetünk, a fogaink, a nyálkahártyánk szövetei, valamint a bőrünknek és hajunknak is nagy szüksége van […]

Az immunrendszerünket egész évben érdemes támogatni, azonban egyértelműen télen van a legtöbb szüksége a segítségre. Összegyűjtöttünk 5 tippet, melyekkel megelőzheted a betegségeket, a rossz közérzetet, a téli depressziót.

A shea vaj a nyugati országokban még csak az elmúlt években kezdett beépülni a köztudatba, pedig Afrikában már évezredek óta ismerik pozitív hatásait. De mi fán terem a shea vaj?

Sokszor halljuk manapság szépségipari vonatkozásban, de tudjuk, hogy mit jelent? Mi az a hialuronsav?

Korunk egyik divatos, körteformájú, Mexikóból származó gyümölcse, mi az? Sokunk kedvencéről, az avokádóról van szó, amit legtöbbünk pirítósra ken vagy isteni guacamolét készít belőle. Azonban ne hidd, hogy csak erről szól az avokádó, sokkal-sokkal több ennél! Omega 3 és E-vitamin forrás Az avokádó gyümölcs húsából, hidegen sajtolással állítják elő az avokádó olajat, mely eljárás során […]

A növényi olajok közül a kendermag olajának a zsírsavtartalma a legnagyobb, mintegy 80%. Abban is egyedi, hogy a kender az egyetlen növény, amelyben még D-vitamin is található.